Elegant smykkedesign med leiestøp

Er du gullsmed eller grossist?

Ønsker du et unikt smykkedesign?

Da kan vi i Edelmetallstøperiet trygt anbefale leiestøp! 

Leiestøp betyr i praksis støp av andres gullsmeders modeller og kolleksjoner. Med vår kompetanse og erfaring har du alle muligheter til å oppnå et elegant smykkedesign med ditt personlige uttrykk.

Opp gjennom årenes løp har vi gjennomført mange prosjekter på leiestøp, hvilket betyr at vi ikke har noen egne kolleksjoner å prioritere fremfor kunder. Vår prioritet er å gi alle våre kunder best mulig service, kvalitet og leveringstid. Vi ønsker å være det naturlige valget for gullsmedbransjen innen leiestøp.

Vi leverer alle støpte produkter som ”halvfabrikat”. Det vil si at vi leverer produktet som "råstøpning", og gullsmedene selv utfører det resterende arbeidet fra støpning til ferdig produkt.

Miljøvennlig smykkedesign med leiestøp

For oss er miljøet svært viktig - Som smykkedesigner er vi i stadig utvikling slik at produksjonen forekommer under trygge omgivelser, kombinert med minst mulig helsefarlige stoffer. Ingen smykker fra vår leiestøp, med våre metaller, inneholder skadelige eller allergifremkallende stoffer.

Edelmetallstøperiet er en familiebedrift som har høstet erfaring innen smykkedesign med leiestøp siden 1986. Vi har opparbeidet oss mange lojale kundeforhold i hele Norge. Bedriften drives i dag av sønnen Ernst som og hans kone Ylva, som stolt fører tradisjonene fra gullsmedene Geir og Anne-Britt.

Ønsker du noe elegant og unikt, men usikker på hva du konkret ønsker? Du kan trygt benytte deg av vår erfaring og fagkunnskap. Vi finner som oftest et smykkedesign som faller i smak. Vi holder til i Fredrikstad men tilgjengelig for oppdrag i hele Norge.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss i Edelmetallstøperiet for mer informasjon om leiestøp!