Støpe smykker med profesjonelt smykkestøperi

Siden vår oppstart i 1986 har vårt smykkestøperi bistått grossister og gullsmeder med elegante og lekre smykker. Vårt fokus på kvalitet, konkurransedyktige priser og teknisk utvikling har resultert i mange fornøyde kundeforhold i hele Norge.

Vi betraktes som spesialiserer på masseproduksjon av smykker for både små og store leverandører. I tillegg lager vi vakre smykker og kreasjoner for privatpersoner som ønsker noe helt unikt.

Når vi i Edelmetallstøperiet skal støpe smykker tar vi kun i bruk gode og presise maskiner fra anerkjente produsenter på internasjonal basis. Vårt evigvarende søk etter de rette maskinene har gitt oss enorm fagkunnskap og erfaring. For deg som oppdragsgiver resulterer dette i gode smykker og rask levering.

Vårt smykkestøperi kan bistå med følgende tjenester

  • CAD (Computer Aided Design)
  • CAM (Computer Aided Manufacturing)
  • 3D-Scanning
  • Vulkanisering / Gummiform
  • Støp

Vi stiller høye krav til HMS-standarder, og vi gjør det vi kan for å gjennomføre en trygg produksjon med minst mulig helsefarlige stoffer i vår produksjon som smykkestøperi.

Vår intensjon er å tilby gullsmedbransjen varer i høy kvalitet. Dette gjelder først og fremst våre spesialiteter som er masseproduksjon av kunders modeller ved hjelp av investmentstøping, og 3-D tegning med fremstilling av modeller i voks (CAD-CAM).

Vi har som smykkestøperi opparbeidet oss mange trofast privat- og bedriftskunder siden vår oppstart. Edelmetallstøperiet ble stiftet av gullsmedene Geir og Anne-Britt. I dag er bedriften drevet videre av deres sønn, Ernst og hans kone Ylva, sammen med et team av engasjerte medarbeidere.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Edelmetallstøperiet dersom du har spørsmål i forbindelse med støpte smykker. Vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder.