Unike smykkekolleksjoner rett fra støperiet

Edelmetallstøperiet AS har som formål å bistå gullsmedbransjen med smykkekolleksjoner av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser.

Vi betraktes som spesialister innen masseproduksjon av kunders modeller ved hjelp av investmentstøping, og 3-D tegning med fremstilling av modeller i voks (CAD-CAM). Vi har som ambisjon å være det naturlige valget for deg som er grossist eller gullsmed, og som ønsker godt produserte smykkekolleksjoner. I tillegg lager vi vakre smykker og kreasjoner for privatpersoner som ønsker noe helt unikt. Vi leverer varer i både edle og u-edle metaller.

Smykkekolleksjon uten tilfeldigheter‍

For å kunne innfri våre kvalitetskrav i vår egen produksjon stiller vi høye krav til maskiner, erfaring og håndlag. I vår produksjon overlates ingen detaljer til tilfeldighetene - nettopp for at du som oppdragsgiver skal kunne stille krav til våre smykkekolleksjoner.

Vi har siden vår oppstart i 1986 opparbeidet oss mange trofaste privat- og bedriftskunder i hele Norge. Edelmetallstøperiet er en familiebedrift som ble stiftet av gullsmedene Geir og Anne-Brit. I dag drives bedriften av Ernst og hans kone Ylva. Vi har opparbeidet oss bred erfaring i tillegg til et pålitelig navn i smykkeindustrien her til lands.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med produksjon av smykkekolleksjoner er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss! Vi har erfaring med de fleste ønsker og behov, i tillegg til at vi løser en hver utfordring på strak arm.